Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Bir kadını tavlamak için yapmanız gerekenler

Birçok erkek için bir kadınla tanışmak flört sürecinin en zor kısmıdır. İyi haber ise şu: artık bu iş böyle değil. 

İşi bitirme kuralımız size her basamakta yardım edecek basit önerilerle dolu: Tanışma, muhabbeti ilerletme ve hatunu sizinle çıkmaya ikna etme. 

Bir kıza giderek isminizi söylemek işin ilk kısmıdır. Biz size el sıkıştıktan sonra neler yapmanız gerektiğini de söyleyeceğiz. Tabi ki aranızdaki buzları nasıl kıracağınızı ve onun telefon numarasını nasıl alacağınızı da!


Rededilme korkusunun üstesinden gelme


Eğer bir kadınla tanışmak istiyorsanız ilk önce geri çevrilme korkunuzun üstesinden gelmeniz lazım. Bunun üstesinden gelmek için de red edilmeye başlanmanız gerekiyor. Bu korkunun üstesinden gelmeye karar verdiğiniz gün, bu korkuyu atarsınız. Bu biraz zaman alacak. Bir bara ilk gittiğiniz gece kendinizi bir kadına tanıtmanız ve geri çevrilmeniz aslında sizin için oldukça iyi. Bu olaya karşı kalın bir ‘antikor’ üreteceksiniz. 

Buzkırıcılar


Buzkırıcılar, sohbeti sürdürmek için önemli. Ana amaç, kaba ve adi olmadan açık sözlü ve cesur olmak. Doğru ve kendine güvenir olmak bir kadının kalbine (ve yatak odasına) girmek için en hızlı yoldur. Sonu açık olan sorular sorun. Bir buzkırıcının en zor yanı onu bir sohbet başlatıcı olarak kullanmanız. Böylece sohbetiniz başladıktan otuz saniye sonra bitmez. ‘Evet’ ya da ‘hayır’ gibi cevaplar alabileceğiniz sorular sormayın. Örneğin ‘işini seviyor musun?’ yerine ‘işin hakkında en çok neyi seviyorsun’ diye sorun.

Bir kadının vücut dilini okumak


Bir kadının vücut diline dikkat etmek ve onu okumak bir bayanla tanışmak için bir anahtardır. Bunu bilen bir erkek her zaman kadınları çekmek ve sohbet başlatmak için daha rahattır ve bunları kolayca yapabilir. Örneğin; eğer konuştuğunuz kadın birşeylerle oynuyorsa bu, sizinle ilgilenmediği anlamına gelir. Bu durumda en iyisi ondan nazikçe uzaklaşmanız ve bir sonraki hedefinize kilitlenmek olacaktır.

Eğer ilgilendiğiniz kadın size doğru eğiliyorsa ya da kafasını size doğru eğiyorsa, onun sizden hoşlandığına emin olabilirsiniz.

Her zaman telefon numarasını alın


Tanıştığınız kişinin telefon numarasını almanız için dokuz kurala uymanız gerekir. Örneğin: Hazırlıksız olun. Eğer bir kadın size numarasını verirse yapacağınız en son şey bir kalem çıkartıp cebinizde taşıdığınız not kağıdına numarasını yazmak olsun. Bütün bir olayı planlamış gibi görünmeyin. Bunun yerine barmenden bir kalem rica edin, temiz bir peçete bulun ve yeni arkadaşınızın numarasını not edin.

Tanışma süreci birbirinize iyi geceler demekle bitmez. Onunla ikinci kere buluşmanız, ilk izlenim kadar önemlidir. Bir telefon konuşmasını onu daha iyi tanımak için bir fırsat olarak algılamayın. Bunun yerine telefon görüşmelerini onun ilgisini sürdürmek için kullanın.

Görüşmeleri kısa tutun. Onu, sizin hakkınızda daha fazlasını öğrenmeye meraklı halde bırakın. Telefonda konuşurken her zaman pozitif olun ve günlük bir görüşme yapıyor gibi rahat olun. Şikayetler gidişatı tersine çevirir, özellikle birbirinizi tanıma sürecinde yaptıklarınız. Kendinizi sevgiye muhtaçmış gibi göstermeyin. Yani havadan ya da patronunuzdan şikayet etmeyin. Mümkün olduğu kadar neşeli ve coşkulu olun.

Yorum Gönder

0 Yorumlar