Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Bir modelle çıkmak için 4 tüyo

Bütün genç erkeklerin hayalinde seksi bir modelle flört edebilmek vardır.
 size vereceğimiz 4 tüyoyla belkide hayalinize ulaşabilirsiniz. Modeller güzel ve çıtır olmalarının dışında bütün organizasyonların bir numaralı davetlisi, şöhret ve güzelliği üzerlerinde bulundururlar. Bu da bir erkek için oldukça çekici bir
özelliktir.
Erkeklerin hayalinde yatan bir modelle sevgili olma durumu ise gerçekten zor bir görev gibi gözüksede bazı küçük tüyolarla ulaşılamaz değildir. Not defterinizi hazırlayın ve kulaklarınızı açın.



1- Blogger olmaya çalışın

Unutmayın bloggerlar gazeteciler kadar olmasada ünlüler üzerinde söz söyleme hakkına sahipler. Modellerin dünyasına yakın olmak için bir erkek moda blogudda açabilirsiniz. En azından modellerin gittiği davetlere girişinizi yaparak şansınızı artırabilirsiniz. Ayrıca
modelleri blogunuzda yapacağınız haberlerle yüceltebilir ya da alçaltabilirsiniz.

Dolayısıyla onlarla bir şekilde iletişim haline geçebilirsiniz.

2- Lüks içinde yaşamak

Modellerde lüksten hoşlanırlar. Yatlar, güzel evler, otomobiller ve pahalı mücevherler. Bazı zengin gözüktürecek hareketlerle modellere yaklaşabilirsiniz. Küçükte olsa bir havuz güzel bir otomobil gibi.
3- Bir müzik grubunda yer alın
Hala dünyada genelgeçer bazı kurallar yıkılmadı. Sporcular ve müzisyenler modellerle birlikte olurlar. Evet bu doğru. Bir rock grubunun elemanıysanız bir modelin hedefi haline birazda tarzınız varsa gelebilirsiniz.
4- Sizde model olun

Kendi dünyalarından birisiyle flört etmeleri modellerin çok daha cazip gelecek. Ortak sorunlar ve planlarınızın olması çok daha mümkün. Ayrıca moda dünyasına sızmanız çok daha kolay olacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar