Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

sperm miktarını ikiyee katlayan yiyecekler nelerdir?


Mutlu birlikteliğin reçetesinde mutlu bir cinsel hayat yazar her zaman. İşte o mutlu cinselliğe ulaşmak için etkili yollardan biri yiyeceklerdir. Bazı yiyeceklerin seks isteğini artırmada, erkekte sperm sayısını çoğaltmada etkili olduğu uzmanlar tarafından da kabul ediliyor.
Diyetisyen Nikol Macidakis, A.Nedim Atilla’nın “En Yangın Aşklar Yemekte Başlar / Anadolu Afrodizyakları” adlı kitabında seks isteğini artıran ve erkekte sperm miktarını ikiye katlayan yiyecekleri ve bir de özel afrodizyak masaj yağı tarifini şöyle aktarıyor.
Avokado
Temel yağ asitleri ve antioksidanlarıyla seks hormonlarının üretimini hızlandırıyor. Haftada üç kez yiyenlerde bu meyvenin etkisi iki hafta içinde ortaya çıkıyor. Sperm miktarında önemli oranda artış sağlıyor.
 Çilek
İçerdiği E vitamini sayesinde sperm miktarını ve cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırarak seks dürtüsünü artırıyor. Afrodizyak etkisi günde iki kase taze çilek yiyenlerde bir hafta içinde görülüyor.
Domates
Domates, A vitamini deposu. Bu, seks hormonlarının üretimini hızlandırıyor. Daha fazla spermin alınan zevk miktarını artırdığı gerçeğinden yola çıkarak, iki hafta boyunca günde bir domates yiyenlerin bu sebzenin cinsel hayatlarına etkisini hemen fark edeceklerini rahatlıkla söyleyebiliriz.
Zencefil
Vücudun ısısını artırarak kadın ve erkekte uyarıcı etki yapıyor. Erkekte uzun süreli ereksiyon sağlıyor. Haftada dört kez bir tutam zencefil tüketenler etkisini bir saat içinde görüyor.
Bitki çayları
Vücuttaki sıvıların akışını hızlandıran bitki çayları içilince, kan dolaşımı hızlanıyor, tutkularda ve heyecanlarda artış oluyor.Enerji seviyesini de yükselten bitki çayları seks yaşamını canlandırıyor.

PUDRA.COM'DAN ALINMIŞTIR

Yorum Gönder

0 Yorumlar