Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Harvey Nichols'dan yeni ERKEK markaları


Harvey Nichols İstanbul ve Ankara, moda koleksiyonlarını genişletiyor. Artık her tarza uygun, çok daha fazla marka bulmanız mümkün. İşte onlardan birkaçı…

KG by Kurt Geiger
1963 yılında Londra’da ilk mağazasını açan Kurt Geiger, geçtiğimiz yıl içinde büyüme trendine girdi. Marka özellikle Ortadoğu pazarında yeni mağazalar açarak büyümeyi amaçlıyor.

KG by Kurt Geiger kadın koleksiyonundan sonra erkek ayakkabı koleksiyonunu da artık Harvey Nichols mağazalarında bulabileceksiniz.

Lagerfeld
Karl Lagerfeld imzasını taşıyan İlkbahar-Yaz 2011 erkek koleksiyonu, tasarımcının kendi avant-garde giyim tarzıyla paralel çizgiler taşıyor. Dar kalıp takım elbiseler siyah, gri ve beyaz renklerde. Buna karşın koleksiyonda renk de kullanılmış; özellikle leylak ve kırmızı tonlar dikkat çekiyor.

Sezonun trendlerine uygun çizgili desenler de kullanılmış. Ayrıca deri pantolon ve ceketler de farklı kesim ve renkleriyle koleksiyondaki yerlerini alıyorlar.

Magnanni
İspanyol ayakkabı markası Magnanni, üstün kalitesi ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Markanın klasik modelleri kadar yenilikçi tasarımları da erkekler tarafından beğeniyle tercih ediliyor.

Tasarımlarında şıklık kadar rahatlığı da ön planda tutan Magnanni’nin yaz ayakkabı koleksiyonunda eskitilmiş deriler kadar lüks deriler de yer alıyor.

Stefano Ricci
En kaliteli olanı üretmeyi hedefleyen İtalyan tasarımcıdan, en kaliteli olana sahip olmak isteyen erkekler için yaratılan bir marka. Otuz yılı akın bir süredir erkekler için tasarım yapan Stefano Ricci, bugün hala en ince ipliğin, en iyi boya tekniklerinin izini sürüyor.

Takım elbiseleri, dünyanın en iyi ve aynı zamanda en pahalı takım elbiseleri olarak kabul ediliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar