Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Bir garsonu nasıl tavlarsınız


Bir adet aşk alabilir miyim? Ya da biraz sevgi sulandırmadan ama… Bir garson veya barmaidle çıkmak bir erkek için zor bir görevdir. Peki nasıl yapacaksınız?
Türkiye’de kadın nüfusunun erkeklere oranla daha fazla olduğu biliniyor. Ama benim bildiğim bir soru aklıma hep geliyor: "Nerede bu kadar yaşıtımız bayan?" Yer yarılmış sanki hepsi içine girmiş gibi. Her zaman savunmuşumdur eğer Türk kadını kendini aşarsa toplumda erkeklerde bir o kadar kendilerini aşar diye. Ama aşmaları için toplumun içine girmeleri gerekli.
İşte günümüzde usul usul yavaştan kariyer planları yapan çalışan kadınların sayısı artmaya başladı. Bu da birçok erkek için yeni hedefler demek oluyor. Yeni hedeflere doğru yönelirken toplumda kadınların çalışmasına alışınca daha huzurlu bir ortam olacağını size garanti edebilirim. Çünkü kadının olduğu yerde erkek hareketlerine çok dikkat eder ki bu da beraberinde huzuru getirir. İşte böylelikle zincirleme bir döngü içinde kadınlarımızın çalışması gerektiği konusu ortaya çıkar.
Kriz mriz bunları aşmak isteyen Taksim’de artık çoğu mekan bir adet güzel bayan elemanı bünyesine katarak belirli bir erkek kitlesini kendisine çekiyor. Albenisi yüksek, düzgün fizikli hoş sohbet bir garsonun masaların arasında süzülüşünü izlemek sanırım çoğu erkeğin hoşuna gidecektir.
Neyse ben de geçen kış hedefimi aslında zor bir yöne doğru yöneltmiştim. Bir barmaid’e… Cidden zor bir hedefti çünkü düşününce günde belkide 100 kişiden 50’si bu kıza yazsa 51′inci de ben olsam ne fark ederdi ki! Ben olsam bu kadar ilgi arasından doğru kararı vermekte gerçekten zorlanırdım… Bu olumsuzluk ama zaten kimseyi yıldırmıyordu. İçtikçe içen ve melankolikleşen müşteri olaraktan herkes barmaid kızla sohbeti açmak için sırasını bekliyordu. Ama size yılmamanız ve  değişik ataklarla barmaid’in kalbine giden yolu kazanmanız için bir reçete yazacağım merak etmeyin.
Mekana ilk gelişiniz ve kızı gördünüz heyecanlandınız birşekilde yerinize oturdunuz. O kızın siparişinizi alması için heyecanla beklediğinizi görür gibiyim işte ilk gidişte yapılması gerekenler;
- Öncelikle bir Türk erkeği olarak tüm malvarlığınızı masanın üstüne saçmayın. Çünkü lüks telefonunu, purosunu ve arabasının anahtarını düzgünce masanın üstüne dizen bir tip olmak size fazla şans getirmeyebilir. Bir kadınla tanıştığınızda nasıl bütün kozlarınızı ilkten oynanamamanız gerekiyorsa durum burada da geçerli. Sadece rahat davranın.
- İlk izlenim önemli olduğu için size gülümseyen bir barmaid’e ne sorununuz olursa olsun somurtarak sipariş vermeyin.
- Siparişler alındı evet uzun ve pahalı bir sipariş verdiniz ki daha çok kızla muhabbet edebilin ama burada kilit nokta aslında sizin ona soracağınız sorular. İşte 2 örnek soru
   *Buranın nesi meşhur? Sence ne yemeliyim?
   *Yaptıracağınız ilginç bir içkinin tarifini sorabilirsiniz yada o da bilmiyorsa siz anlatmaya başlayabilirsiniz.
Soracağınız soruların cevapları uzun ve daha sonra başka sorular ilave edebileceğiniz cinsten olmalı ki doğal olarak sohbet ortamı oluşsun. O sırada ise hem esprilerinizi hem de onun hakkında biraz bilgi edinmeye başlayın.
  
- Eğer mekanda yalnızsanız biraz içinde bulunduğunuz durumu dramatize edip üzgün çocuk rollerini oynayabilirsiniz. Bu onun dikkatini illaki çekecektir. Konuşkan bir insansa size yardımcı bile olmak için sorular sorabilir.
- Bir kadının iltifatla beslendiğini düşünürseniz ne kadar hızlı servis yaptığına veya nasıl bu kadar saat ayakta kaldığına dair komplimanlarda bulunabilirsiniz. Tabii ki hazırladığı içkilerede iltifat etmeyi unutmayın.
- Gecenin sonunda iyi bir bahişi bırakmalısın ama onun da ayarı olmalı ne çok ne az.
Bu söylediğim maddeler tabii ki barmaid’in kollarınıza atlamasına hemen yol açmayacak ama ilk adımlarınızı dikkatli atarsanız hem bedava içkileri hem de kızı kapabilirsiniz. Ama kesin sonuç için mekana sık sık gidip o çalıştığı için onun iş sorunlarına arka çıkmanız gerekecek. Bu zaman zarfında hem kendinizi hem de onu tanımaya çalışın. Daha sonra farklı bir yere onu davet ettiğinizde çok hoşuna gidecek. Sosyal bir ortamla haşır neşir olup sürekli çalıştığı için başka bir mekan ona ilaç gibi gelecek.
Gelelim bir garson ya da barmaidle çıkmanın artılarına…
- Güzel bir barmaid’i ya da garsonu mekandaki tüm müşteriler sürekli süzer. Eğer siz kızı elde ederseniz bütün ilgi emin olun üzerinizde olacak. Kadınlar ise sizi 2 kat süzecekle bu kızı nasıl kapmış diye.
- Her zaman mekanda yeriniz hazır ve bedavalarınızı olacak.
- Evet belki aynı mekanda takılmak sıkıcı olacak ama planınız her zaman hazır olacak en azından.
- Ve belkide en iyisi size içki içirecek güzel bir hatun imajını bir düşünün.
Bir garson veya barmaidle çıkmak gerçekten özveri ve emek isteyen bir iş… Kafanıza takılacak birsürü soru olacak ama ilişkiniz yürürse gerçekten renkli bir yaşamınız olacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar