Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Hangi ayakkabı hangi kıyafetle giyilir


Takım elbiselerinizi giyeceğiniz yere göre ayırıyorsak ona göre ayakkabılarınızı da ayırmamız gerekir. Her ayakkabı, her takımın altına giyilmez. Sadece renk uyumu değil aynı zamanda tarzı da çok önemlidir.

Brogues Tarzı



Klasik bir erkek ayakkabısıdır. Kısa topuklu, ağır bir ayakkabıdır. Ayakkabının burnu W şeklinde nakışlıdır. Bu tarz ayakkabıları takım elbisenizin altına giymeyi düşünmeyin bile!

Oxford tarzı


Çok gösterişli bir ayakkabı değildir ama Brogues tarzına göre daha resmi tarzı vardır. Takım elbiselerin altına giyilir.


Derby tarzı



Oxford tarzına yakın olan bu modelin farkı önünde işlemesinin olmaması. Ayrıca takım elbiseler ile bütünlüğü daha iyi yakalayan bu modelin her erkeğin dolabında bulunması gerekir.

Mokasen tarzı



Kısa topuklu ve bağcıksız bir modeldir. Daha çok okul sıralarında bu modelle tanışırız. Klasik pantolonların altına giyinilebilir ama takım elbise altına çok da fazla tavsiye ettiğimizi söyleyemeyiz.

Çöl tarzı


Genellikle süet olan bu modelin bilek kısmı yüksektir. Siyah ve kahverengi renkleri daha kullanışlı olacaktır. Bu botlar, en iyi uyumu koyu renk jean'ler ile yakalar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar