Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Kadınların nefret ettiği erkek saç modelleri

Saçlar bir erkeğin herşeyidir. Eğer görünüşünüze ve kadınların fikirlerine önemveriyorsanız bu saç tiplerini uygulamayın. İşte size küçük tavsiyeler.


Şahane saçların satın alınabilir olduğunu ünlüler senelerdir ispatladılar. Postişlerden veya garip saç parçalarından bahsetmiyoruz. Doğru saç kesimiyle doğru bir ürününbirleştirilmesi görünüşünüzü iyiden mükemmele taşıyabilir. Kötü bir saç kesimi ise bir kadını sizden kaçırabilir. Karşınızdakini etkilemek için kadınların nefret ettiği saç stillerini toparladık ve size alternatiflerini sunduk. 

Mullet - Aslanbaşı



Başka bir deyişle “önde iş arkada parti” kesimi, en çok önerilmeyen saç stilidir. Önden veya yanlardan bakınca kısa ama arkadan bakınca uzun olan bu saç stilinde doğru birşey kesinlikle yoktur. 

Alternatif:
 Nasıl eğleneceğinizi ve işinizde başarılı olmayı göstermek için fotoğraftaki gibi kestirin, dağılmış bir görüntü için uygun bir ürün ve tarakla dağıtın. 

At kuyruğu



Kadınlara göre bir at kuyruğu düşünceli ve anlayışlı bir erkekten daha çok sapık olduğunuzu düşündürüyor. At kuyruğunun benzeri kadınlara itici gelir. 

Alternatif: Eğer at kuyruğunuz varsa büyük ihtimalle düz bir saça sahipsiniz ve uzun saçı tercih ediyorsunuzdur. Bunun için resimdeki gibi saç kesimini düşünün. Berberinize saçınızı 10 cm civarı bırakmasını; yanlarına, arkasına ve üstüne kat atmasını ve önlerinizi daha kısa kesmesini söyleyin. 

Arkaya taranmış



Yağlı bir görüntü vermesi haricinde, ıslak görünüm saçınızın kask gibi görünmesine neden olur. Kadınlar ellerini saçınızın arasından geçirebilmeyi ister, yani çok fazla saç ürünü kesinlikle kullanılmamalıdır. 

Alternatif: Arkaya taranmış saça olan bağlılığınız, saçınızı yüzünüzden uzak tutmayı sevdiğinizi anlatır ama bunun için başka yollarda vardır. Daha temiz, daha sofistike bir görüntü için fotoğraftaki stili deneyin. Sık dişleri olan bir tarak ve iyi bir jel ile saçınızı yandan ayırarak saçlarınızın dağılmasını önleyebilirsiniz. 

Perdeler



Ortasından ayrılmış ve yanlardan düz düşen saçınız perdeyi hatırlatıyor ve çok çocuksu duruyor. Eğer yaşınızdan birkaç yılı silmek istiyorsanız perde stili yanlış seçim. 

Alternatif: Kadınlar erkeğe benzeyen erkekleri severler bu yüzden o çocuk kesimini bir kenara bırakın. İşte uygulamanız gereken saç. Eğer çok uzunsa saçınızı kısalttırın, aksi takdirde saçınızı ayırdığınız yeri değiştirin ve fındık kadar jel ile sabit durmasını sağlayın. 

Kel kısmın üzerine taramak



Kel kısmınızın üzerine saçınızı taramak kelliğinizi kapatmak için berbat bir fikir. Eğer Donald Trump’sanız ve kendinize ödül yerine bir eş alabiliyorsanız, birşey değişmez. 

Alternatif: Saçınızı kaybetmenin ilk dönemlerindeyseniz, açılan şakaklarınızı kapatmak için saçınızı çok az uzatın. Başka bir seçenek ise saçınızın önlerini ve tepelerini kısa olucak şekilde kesmeniz böylece ince saçlarınız geri kalanlarıyla birleşir. 

Uzun saç



Özellikle aktif erkeklerde çene hizasından uzun saçlar yağlı gözükebilir. Ayrıca genç kalmak için çok çabalıyormuşsunuz gibi bir izlenim bırakabilirsiniz. İnanın bize, eğer David Beckham bile yapamadıysa, sizde yapamazsınız. 

Alternatif: At kuyruklu erkeklerde olduğu gibi, biraz dağınık ve katlı saç sevdiğiniz uzunluğa sahip olmanızı sağlayacaktır.Daha eğlenceli bir saç şekili için, birazcık jöle ile parmaklarınızla saçınızı daha da dağıtın. 

Emo kesimi



Emo kesimi, kahküllerin çok uzun olduğundan dolayı gözlerinize giren saç kesimine verilen isimdir. Bu kesim sizin modayı yakalamak için çok uğraştığınız ve takıntılı olduğunuz izlemini bırakır. Başka bir deyişle çok fazla uğraştığınızı gösterir. 

Alternatif: Fotoğraftaki gibi bir y stili seçin – çok fazla uğraş gerektirmeyen – yataktan yeni çıkmışcasına yumuşak bir görüntü oluşturur. Çaba sarfetmeksizin güzel gözüküp sabahları daha da çok uyuyabilirsiniz. Önlerinizi sıklıkla kestirmeyi unutmayın yeter. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar