Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

2012 İlkbahar – Yaz erkek modası!

Yeni koleksiyonlar bir bir vitrinlerdeki yerlerini alıyor. Hep kadın modasından haber vermek olmaz, biraz da erkeklerin yeni sezonda neler giyeceğinden bahsedelim

Kip marka elçisi Kenan İmirzalioğlu ile Mısır’da 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun çekimlerini gerçekleştirdi. Marka yeni sezona Klasik, Casual ve Dynamic olmak üzere üç farklı koleksiyon ile giriyor.

Takım elbise, klasik ceketler ve ince yünlü kumaşlarla hazırlanmış pantolonlardan oluşan Klasik Line'da siyah, lacivert ve kahverenginden gri, indigo mavisi ve açık bejlere uzanan geniş bir renk yelpazesi göz çarpıyor. Atletik ve maskülen erkek ruhu, rahat kesimler ve renk tonlarının uyumlu geçişleriyle bütünleşiyor.
Casual Line'da şık tasarımlı ürünler günü yakalayan, yeniliklere açık, aktif ve gezgin kentli erkek portresini öne çıkarıyor. Astarsız keten ceketler bu sezonda tartışmasız yıldız ürün olarak göze çarpıyor. Bahar ve yaz aylarının gözde rengi deniz mavisi, kum rengi, lacivert, kırmızı ve beyaz, muhteşem bir kombinasyonla tasarımlarda hayat buluyor.
Denizin mavisini kumların sıcağıyla buluşturan Dynamic Line spor, rahat, şık, doğal, renkli, enerjik bir görüntüye sahip. Safari ceketler, yumuşak pamuklu vücudu saran t-shirtler, kargo pantolonlar bu koleksiyonun öne çıkan tasarımlarını oluşturuyor.

Kalite ve şıklık ayaklarınızda…
DJEEP ayakkabı, özel tasarımlara sahip modelleri, farklı bir ökçe teknolojisi ile satışa sunuluyor. Tabanı doğal malzemeden üretilen ayakkabı modellerinde, ökçenin tabana entegre edilmesi ile tam tutuş sağlanıyor ve ayakkabının kayması önleniyor. Derinin kimyasallar ile parlaklık alması uzun dönemde çatlamaya sebebiyet vereceğinden, deri doğal hali ile kullanılarak kaliteye vurgu yapılıyor ve çok parlak olmayan bir görünüm elde ediliyor.
DJEEP’ in klasik grubunda ki deri ayakkabılar, şıklığı ile fark edilmek isteyen erkekler için, comfort tasarımları ise spor tarzından uzaklaşmak istemeyen erkekler için ideal modeller içeriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar