Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Beyaz Şıklığında Samsung GALAXY Note


Benzersiz özellikleriyle mobil cihazlar pazarında yepyeni bir kategori yaratan Samsung GALAXY Note, beyaz seçeneğiyle kullanıcıyla buluşuyor. Satışa ilk çıktığı andan itibaren tüketicilerden yoğun ilgi gören ve bütün pazarlarda büyük başarı yakalayan Samsung GALAXY Note, ince ve hafif tasarımı, beyaz şıklığında sunuyor.
S Pen ile fikirlerinizi özgürce ifade edin
GALAXY Note’un S Pen’i, kusursuz bir dokunmatik deneyime ek olarak, ekrandaki görüntüleri kontrol etmeye, düzeltmeye, işaretlemeye, kesip yapıştırmaya olanak tanıyor. S Pen ile özgürce yazı yazmak ve çizmek, sonrasında da paylaşmak mümkün. Samsung GALAXY Note, Facebook, web, Google Maps, doküman, word excel formatındaki dosyalardan tek tuşla alınan ekran görüntüsü üzerinde S Pen ile istenildiği çizimler yapmayı ve notlar yazmayı ve bu notları anında paylaşmayı mümkün kılıyor.
GALAXY Note, akıllı telefon taşınabilirliğindeki en büyük ekran boyutu olan 5.29 inç ekrana sahip. Geniş ekranın bütün avantajlarından yararlanan kullanıcılar minimum kaydırma ve ekran geçişleriyle çok yönlü ve daha pratik kullanım olanağına sahip oluyor.
GALAXY Note, geleneksel ekranlara oranla çok daha üstün ve canlı bir netlik sağlayan ekranı, HD Super AMOLED teknolojisi ile üstün bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. Samsung GALAXY Note video, fotoğraf, belge ve web için en iyi görüntüleme deneyimlerini sağlamanın yanı sıra, 180 derecelik bir izleme açısı sunarak üstün bir ekran deneyimi yaşatıyor. Samsung GALAXY Note ile videoları istendigi gibi düzenleyip montajlayarak eğlenceli kurgular oluşturmak mümkün.
Üstün donanım özellikleri ile maksimum hız
Samsung GALAXY Note’un 1.4 GHz çift çekirdekli işlemcisi, cihaza akıcı kullanım sağlayan, kusursuz bir kullanıcı arayüzü sunuyor. HSPA+ ve WiFi 802.11n teknolojisi ile cok hızlı bir internet deneyimi sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, gerçek zamanlı video akışı sağlayabiliyor ya da arkadaşları ile online oyun platformlarında bir araya gelebiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar