Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Exper’den Dokunmatik Ekranlı Yeni Nesil Bilgisayar: Tria


Tria ürün grubuyla ofis ya da evlerde kasa ve kablo karmaşasına son verip derin bir nefes aldıran Exper, serinin 2 yeni modelini satışa sundu. Zarif tasarımıyla masaüstünün yeni yıldızı olmaya hazırlanan Exper Tria’lar, ince kasalarındaki güçlü donanım özellikleri ve kaliteli ekranlarıyla oyun oynamanın, film izlemenin, müzik dinlemenin ya da çalışmanın keyfini ikiye katlıyor.
Dev Ekranda Dokunmatik Keyfi
Modern tasarımıyla bulundukları ortamda dikkatleri üzerinde toplayan yeni Tria’nın ilk ürünü E5B’de 21,5 inç LED ekrana yer verildi. 1920x1080p Full HD çözünürlüğe sahip olan E5B’i Tria serisinin diğer üyelerinden ayıran en büyük özelliği bir tablet bilgisayar gibi 10 parmak dokunmatik olarak kullanılabilmesi. Bilgisayar kullanım alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanan ürün, sadece büyük dokunmatik ekranıyla değil, görüntüleme açısı, çözünürlüğü, parlak ve canlı renkleriyle de ön plana çıkıyor. Exper Tria E5B, asansörlü ayağı sayesinde istenilen yükseklik ve kullanım açısına kolaylıkla ayarlanabiliyor.
Fazlalıklardan Kurtulun
Yenilenen Tria serisinin ikinci ürünü T2B ise 18,5 inç büyüklüğündeki LED ekranıyla Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kullanıcısını masaüstü bilgisayar fiyatına hepsi bir arada PC ile buluşturan Exper T2B, kusursuz tasarımıyla ev ya da ofislere estetik bir çözüm sunuyor. Görüntü kaybı yaşatmaksızın farklı açılarda ayarlanarak kullanılabilen T2B, üstün görüntüleme teknolojisi ile mükemmel renk, canlı ve net bir görüntü vadediyor.
Sessizlik Zamanı
Her an üst düzey bir performans sunmak üzere tasarlanan yeni Tria E5B ve T2B, masaüstünde yer ve kablo karmaşasını ortadan kaldırdığı gibi sessiz bir ortamda çalışma huzuru da sunuyor. Güçlü bir multimedya bilgisayar arayanların tüm beklentilerini karşılayacak özelliklerle donatılan ürünlerde Intel®’in ikinci nesil yeni üyeleri i3, i5, i7 ya da Pentium tercih edilebiliyor. 1 TB’a kadar yükseltilebilen SATA hard disk kullanılan E5B ve T2B’da isteğe göre 2 ya da 8 GB bellek seçimi yapabiliyor. Aynı anda birçok işlemin kolaylıkla üstesinden gelen masaüstünün yeni yıldızları Tria E5B ve T2B’da Intel® HD Graphics 2000 ekran kartına yer verildi. Oyun ve filmin yanı sıra ekranın alt bölümünde yer alan güçlü hoparlörü ile ses konusunda da hayli iddialı olan ürünlerde, performansı zirveye taşıyan Windows 7 işletim sistemine yer verildi. Tümleşik web kamerası, DVD Super Multi optik sürücüsü, kablosuz ağ bağlantısı, zengin bağlantı noktaları, kablosuz multimedya klavye ve mouse ile yeni Tria’lar ev ve ofisleri kısa sürede bir multimedya merkezi haline çevirecek. Bilgisayar kullanım keyfini ikiye katlayan Tria’nın T2B modeline 569 ile 799 dolar, E5B modeline ise 819-919 dolara sahip olunabilecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar