Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Erkekler 40'ından sonra bu giysilerden uzak durmalı


İngiltere’de 2 bin erkekle yapılan bir araştırma 40’ından sonra erkeklerin asla giyilmemesi gereken 14 kıyafeti tespit etti. Buna göre parmak arası terlik, kapişonlu sweatshirt, parka ve bere bu listenin başında geliyor.
 
Futbol formaları
 
Eğer tuttuğunuz takımın formasını günlük kıyafetlerinizin üstüne giyiyorsanız bu sorulara cevap verin 
 
a) Profesyonel futbolcu musunuz? 
b) Amigo musunuz 
c) Holigan mısınız 
d) Çocuk musunuz
 
bunlardan hiçbiri değilseniz, neden forma giyiyorsunuz?
 
Beyzbol kepi
 
40’ından sonra takılmaması gereken bir aksesuvar. Yaş kemale erince saçlarınız seyrekleşiyor, kamufle etmek lazım, ama daha sofistike şapkalar ne güne duruyor? Moda otoriteleri, liseli gençler gibi kep takan 40 yaş üstü erkeklerin olgun görülmediğine hemfikir.
 
Komik kravatlar
 
90’lı yılların modası olan karikatürlü kravatlar takım elbiseleri biraz olsun sevimli göstermeye başlamıştı. Ama bu 90’larda kaldı. Artık moda daha klas gösteren desenler. 
 
Kapüşonlu sweat shirtler
 
Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg misiniz siz? Kabul edelim, çok rahat bu sweatshirtler ama inanın botoks yaptırmak sizi daha genç ve doğal gösterecektir. 
 
Parmakarası terlikler
 
Acun Ilıcalı’nın ayağından çıkarmadığı bir aksesuar olsa da 40’lı yaşlardan sonra yorgun ayaklarınızı iyi göstermediği de bir gerçek.
 
Deri ceket
 
Birçok orta yaş bunalımındaki erkeğin tercihi olan deri ceketleriniz ile vedalaşmanın zamanı geldi. Siz en iyisi mi bu ceketleri hızlı motosikletçilere bırakın gitsin!
 
Deri pantolonlar
 
Guns ‘n Roses’ın eski gitaristi, deri pantolon bağımlısı Slash’in bile artık giymediği bu pantolonlar 40’ını geçmiş erkeklerde gerçekten komik duruyor. Hem siz sahneye çıkmıyorsunuz.. Çıkarın gitsin..
 
Slip don
 
Artık Superman bile slip don giymiyor. Hatta askerde bile er ve erbaşlar kullanmıyor. Bu nedenle tüm slip donlarınızı bir an önce çöpe atın!
 
Skinny jeanler
 
Çok stresli bir konu.. Öncelikle cinsel sağlığınıza zararlı! Tamam, moda ama 40’ından sonra skinny jeanler -Mick Jagger gibi- istisnalar haricinde kimseye yakışmıyor. Bir de altına renkli ayakkabılar giyiyorlar ya.. İnanın bu çok kötü duruyor! 
 
Slip mayo
 
80’lerin en gözde yüzme aksesuvarı olan slip mayolar uzun süredir birçok erkek tarafından kullanılmıyordu. Yine de uyaralım, 40’ından sonra slip mayo giymek beachlerde aforoz edilmenize neden olabilir. Hatırlatmakta fayda var Fedon bile slip mayolarına veda etti. Cemil İpekçi gibi zorlamayın!
 
Tüylü şapkalı parkalar
 
Oasis’in solisti Liam Gallagher’in meşhur ettiği şapkası tüylü parkalar eğer 15 ila 20 yaş aralığında değilseniz ve Baltık ülkelerinde yaşamıyorsanız sizi üşüteceği kesin!
 
Rock müzik grubu baskılı siyah tişörtler
 
Lise yıllarında bir çoğumuzun favori kıyafetiydi bu. Üzerinden çıkarmadığımız Metallica ve Iron Maiden gibi grupların baskılı tişörtleri ile Akmar’da takılırdık. Ama yıllar hızla geçti, bugün 40’lara merdiven dayamış erkeklerin favori müzik gruplarına olan sevgilerini, tişört ile göstermelerine gerek yok. Bırakın bu tişörtleri gençler giysin...
 
Kısa montlar
 
Orta yaştaki erkeklerin sıklıkla giydiği kısa montlar onları genç gösterdiği düşünülse de stil uzmanları 40’lı yaşlarda erkekleri bu montların öz güvensiz ve vurdum duymaz gösterdiğini söylüyor.
 
Şalvar kesim pantolon
 
Çok rahat oldukları söylense de 40’ından sonra erkeklerin skinny jean giymesi ne ise şalvar pantolon giymesi de o.. Farklı olacağım diye komik duruma düşmeyin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar