Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Kat kat giyinmenin kuralları

Dört hafif parçayı üst üste giymek karmaşık gibi görünse de aslında çok basittir.

Üstünüzü kat kat giymek size birçok ısı koşulu için avantaj sağlayacaktır. Bu kombinlemeleri iyi yapabilen erkek kazanır.


1-İhtiyacınız olan: Tişörtlerinizi kontrol edin:



Ceket veya hırkalarınızın altına giyeceğiniz tişörtlerinize ince detaylar ekleyin. Hırkalar: Daha sıcak tutacak olan bir katmandır. Kazaklardan farklı olarak içine giydiklerinizi de gösterebileceksiniz. Kapişonlu ve fermuarlı: Dior'un yol açtığı bu moda artık günlük kıyafetlerimiz arasında vazgeçilmezleri arasında. Tişörtler veya gömlekler ile rahatlıkla giyebilirsiniz hatta deri ceketler veya blazer içinde de kullanabilirsiniz.

2-Kurallar: Kendinize dört kattan fazla giyinmemek için limit koyun.



Örneğin: tişört, gömlek, kazak ve ceket. Daha fazlası sizi Michelin lastik adamına benzetir. Normal olun. Deri bir yelek, asla blazer bir ceketle giyinmemeli. Aynı uygulamayı diğer katmanlar içinde geçerli. Çok kalın şeylerde üst üstte giyinmemeli ki içte kalan gömleğiniz kıvrılmasın. Gösteriş yapın. Giydiğiniz her katın insanların göreceğine emin olun. Ceketinizin düğmelerinin, hırkanızın fermuarının açık olduğuna emin olun.

İşte bizim kombinelerimiz:



A) Günlük olarak kat kat giyinmek: Beyaz tişört, mavi/yeşil gömlek, gri hırka ve siyah deri ceket.

B) Şık ve günlük olarak kat kat giyinmek: Beyaz gömlek, V yaka kazak, lacivert blazer ceketi ve koyu renk palto.

C) Şık olarak kat kat giyinmek: Açık mavi gömlek, koyu kızıl kravat, lacivert hırka, lacivert takım elbise ceketi ve gri palto

Yorum Gönder

0 Yorumlar