Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

HTC Incredible 4G Ortaya Çıktı


Verizon için geliştirilecek olan HTC Incredible 4G'nin teknik özellikleri ve render görüntüleri ortaya çıktı. Bakalım HTC'nin yeni akıllı telefonu hangi özelliklerle geliyor?

12/04/2012 10:00
HTCABD pazarında oldukça başarılı bir firma. Hatta geçtiğimiz sene en fazla satış yapan firma olmayı başarmıştı. ABD'deki operatörlerin yarışı da bir hayli çekişmeli. O yüzden firmaların operatörler için ürettiği cihazlar da son derece önemli.
HTC'nin Verizon için geliştirdiği Incredible 4G'nin teknik özellikleri verender görüntüleri ortaya çıktı. Tahmini teknik özelliklere göre ekran 4.0 ya da 4.3 inç genişliğinde olacak. Ekran çözünürlüğü ise qHD yani 960 x 540 px olacak.
Telefonda 1.2 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm işlemci olacak. Henüz S3 mü S4 ailesinden mi olacağı kesin olmayan işlemcinin, LTE destekli S4 sınıfı bir işlemci olması bekleniyor. Büyük ihtimalle One S'de kullanılan işlemcinin, 1.2 GHz'e düşürülmüş versiyonu olacak.
HTC Incredible 4G'de ayrıca 1GB RAM'in olacağı tahmin ediliyor. Yazılım olarak Android 4.0 Ice Cream Sandwich ve Sense 4.0 ile donatılacak olan akıllı telefonun çıkış tarihi ve fiyatı henüz bilinmiyor.

SDN - ShiftDelete.Net 

Yorum Gönder

0 Yorumlar